Gündem

Başkan Aslan Süphanoğlu’dan Bitlisli Hemşerilerine TEŞEKKÜR

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın Bitlis’e gerçekleştirdiği ziyaret ve açılışlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Süphanoğlu, Suat Kılıç’ın katılımıyla Ahlat ilçe binasının açılışını ve Ağustos ayı il divan toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

“MİLLİ GÖRÜŞ SİYASETİYLE HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Bitlis’te esnaf ziyaretleri ve saha çalışmalarına katıldıktan sonra yaptığı açıklamada, Yeniden Refah Partisi’nin siyaset anlayışını vurguladı. Kılıç, “Seçim bitti, ziyaretler bitti, bu bizim siyaset tarzımızı yansıtmıyor. Bizim siyasetimiz halkın arasında olmak, esnafı ziyaret etmek, gençlerin ve kadınların sorunlarına kulak vermek üzerine kurulu bir siyasettir,” dedi.

“BİTLİS, TARIMSAL ÜRETİMİN ÖNEMLİ BİR ÜSSÜ”

Kılıç, Bitlis’in sadece kendi ihtiyacını değil, bölgenin de ihtiyacını karşılayan önemli bir tarımsal üretim havzası olduğunu belirtti. “Gördüğümüz haliyle Bitlis, ilçeleriyle birlikte bölgenin önemli bir tarımsal üretim üssü durumundadır,” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SUAT KILIÇ’A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Aslan Süphanoğlu, YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’a Bitlis’e yaptığı ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Suat Kılıç’ın katılımı ile Ahlat ilçe binamızın açılışını ve Ağustos ayı il divan toplantısını gerçekleştirdik elhamdulillah. Katılım sağlayan Bölge Başkanımız, Muş İl Başkanımız, Batman İl Başkanımız, İl Sorumlumuz ve çevre illerden gelen tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

“BİTLİS HALKIMIZA MİNNETTARIZ”

Süphanoğlu, Bitlis halkına da teşekkür ederek, “Bitlisli hemşerilerime  gelen misafirlerimize gösterilen misafirperverlik için tüm halkımıza minnettarız. Yeniden Refah Partisi olarak halkımızın yanındayız ve onların desteğiyle daha da güçleniyoruz,” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu