POS Nedir? POS Sistemi Nedir?
POS Nedir? POS Sistemi Nedir?
POS sistemi (satış noktası), işletmelerin vermiş oldukları ürün ya da hizmetler için tahsilatların yapıldığı yerdir. POS sistemleri (satış noktası sistemleri) ise verimli bir işletme yönetimi ve iyileştirilmiş hizmet sunan yazılımlardır.

POS sistemi (satış noktası), işletmelerin vermiş oldukları ürün ya da hizmetler için tahsilatların yapıldığı yerdir. POS sistemleri (satış noktası sistemleri) ise verimli bir işletme yönetimi ve iyileştirilmiş hizmet sunan yazılımlardır.  İşletmelerin profilleri ve gereksinimleri farklı olduğu için kişiselleştirilebilen, esnek yapılı yazılımlara ihtiyaç duyarlar.  Bunlar genellikle konuk ağırlama sektöründeki işletmelerdir.

POS Sistemi Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Operasyonel süreçlerin kontrol altında tutulması sağlanır. Günlük, haftalık, aylık  olarak işletmedeki favori ürün ve hizmetler görüntülenebilmekte, stok durumları kontrol edilebilmektedir. Sipariş ve tahsilatların yönetimi, stok takibi, lüzumsuz harcamaların önüne geçilmesi gibi işlemler otomatik olarak tek bir sistem üzerinden gerçekleştirilir. Sipariş süreci hatasız ve hızlı bir biçimde tamamlanır. QR Menü ile alınan siparişler eş zamanlı olarak mutfak ekranında görüntülenir. Tek merkezden yönetim ile zincir işletmelere kolaylık sağlanır.  POS sistemi farklı donanımlar ile entegre edilebilir. İşletmenin aldığı rezervasyonların takibi sağlanır. Müşterilere farklı tahsilat yöntemleri sunularak ödemede çeşitlilik elde edilir.  Periyodik olarak alınan raporlar sayesinde daha verimli bir analiz süreci gerçekleşir.

SimpraPOS ile Kusursuz Bir İşletme Yönetimi

 Simpra'nın bulut altyapılı cafe & restoran yazılımı olan SimpraPOS, pratik ve etkili bir işletme otomasyonu sağlar. İşlemlerin kolaylıkla ve kısa sürede halledilmesini sağlayan bu yazılım ile süreçler kolaylaşır, zamandan tasarruf edilir. SimpraPOS'un işletmelere sunduğu 5 avantaj nedir?

  • Çevrimdışı modu sayesinde olası internet kesintilerinde herhangi bir veri kaybı ve aksaklıklar önlenir.
  • Tüm kampanyalar POS sistemi üzerinden oluşturulabilir.
  • Fiyatların istenilen zamanda otomatik olarak güncellenmesi sağlanır.
  • Oturma süreleri ve sipariş takibi gerçekleştirilir, böylece misafirlerin bekleme süreleri minimuma indirilir.
  • Aynı ürüne farklı fiyat tanımlamaları yapılabilir. Örneğin ürünün fiyatı paket servis, restoran ve şubelerde farklı fiyatlarda olabilir.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports