menu
Fason, folyo kesim, baskes ve duvar kumaşı ürünlerini Dijitalya ile keşfedin
Fason, folyo kesim, baskes ve duvar kumaşı ürünlerini Dijitalya ile keşfedin
Fason baskı yaptırmak isteyenler için özel fiyat çalışması yapılmaktadır. Sizde eğer baskı makinelerimizde baskı yapmaya uygun malzemeler ile çalışmalarını yürütüyorsanız bizlere ulaşarak fason baskı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. İster malzeme sizden olsun, isterse de bizden olsun her iki şekilde de size uygun bir fiyat politikamız var. Uygun fason baskı fiyatları ile hizmetinizdeyiz. Baskes baskı nedir? Dijital baskes baskı makinelerinde basılmış olan ürünlerin, …

Fason baskı yaptırmak isteyenler için özel fiyat çalışması yapılmaktadır. Sizde eğer baskı makinelerimizde baskı yapmaya uygun malzemeler ile çalışmalarını yürütüyorsanız bizlere ulaşarak fason baskı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. İster malzeme sizden olsun, isterse de bizden olsun her iki şekilde de size uygun bir fiyat politikamız var. Uygun fason baskı fiyatları ile hizmetinizdeyiz.

Baskes baskı nedir?

Dijital baskes baskı makinelerinde basılmış olan ürünlerin, yine aynı makinede veya optik okuyuculu folyo kesim makinelerinde sadece ürünün kendisi kalacak şekilde etrafındaki fazlalıkların dekupe edilmesine yani kesilme işlemine baskes, yapılan baskının kendisine de baskes baskı denir. Uygun baskes baskı fiyatları için bizleri ulaşabilirsiniz.

Baskes nerede kullanılır?

Baskes sistemi daha çok ufak ölçülü az adetli etiket tarzı ürünler için tercih edilse de günümüz teknolojisinde büyük ölçüler içinde bu sistem kullanılmaya başlanmıştır. Kısaca baskesin kullanım alanını sınırlamak mümkün değildir.

Duvar Kumaşı

Odanızın duvarlarını kişiye özel duvar örtüsü, dijital baskı kumaş baskılar ile farklı bir hava katın. Ürün hakkında detaylı bilgi için arayabilirsiniz.

Kumaşa Uv Baskı Sistemi Nasıl Çalışır?

Kumaşa uv baskı sisteminde öncelikle uv baskı yapan makinamızın üzerinde bulunan kafalar, boyayı basılacak malzemeye püskürtür. Kafaların üzerinde yer alan ağızlardan çıkmakta olan mikro boya tanecikleri malzemeye ulaşır ulaşmaz uv ışınlar sayesinde çok hızlı bir kuruma gerçekleşir, daha 1 saniye bile geçmeden boyalar kurumaya başlar. Bu sistemle uv baskı yapılan çalışmalar uv baskı makinesinden çıkar çıkmaz kullanıma hazır duruma gelir.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports