The Woman Studio Aksaray Kuaför
The Woman Studio Aksaray Kuaför
Aksaray’ın en çok tercih edilen güzellik merkezi The Woman Studio kaliteli bir deneyim yaşamak isteyenlerin ilk durağı olmayı başardı. Ferit Yüksel tarafından kurulan The Woman Studio da güzellikle ilgili bütün ihtiyaçlarınız karşılanmaktadır. The Woman Studio geleneksel güzellik merkezi anlayışının dışına çıkmayı başaran ender kurumlardan biri oldu. Kalite ve güzelliği bir arada sunan merkezde profesyonel bir …

Aksaray’ın en çok tercih edilen güzellik merkezi The Woman Studio kaliteli bir deneyim yaşamak isteyenlerin ilk durağı olmayı başardı. Ferit Yüksel tarafından kurulan The Woman Studio da güzellikle ilgili bütün ihtiyaçlarınız karşılanmaktadır.

The Woman Studio geleneksel güzellik merkezi anlayışının dışına çıkmayı başaran ender kurumlardan biri oldu. Kalite ve güzelliği bir arada sunan merkezde profesyonel bir ekipten hizmet almanın keyfini çıkarabilirsiniz. Epilasyondan saç boyama işlemine kadar farklı ihtiyaçlara çözüm üreten The Woman Studio müşteri memnuniyetini öncelikli hale getirmiştir. Kadınların birbirlerine tavsiye ettikleri bir merkez olarak ünü ülke sınırlarının dışına kadar çıkmıştır. Aksaray’dan sonra ülkemizin farklı illerinde de The Woman Studio  merkezlerinin açılışı için düğmeye basıldı. Ayrıca, yurt dışında da ilk şube için adım atıldı. Fas’ın Casablanca kentinde de hizmet verecek olan The Woman Studio’nın şiarı ‘’İsteğin gibi görün’’ oldu.

Profesyonel ekip üyeleri tarafından saç kesim işlemi öncesinde saç tasarımı yapılmaktadır. Her kadının farklı özelliklere sahip saçları bulunmaktadır. İnce telli bir saça en yakışacak saç modeli hangisidir, sarı saçların bakımı nasıl yapılır, keratin uygulaması ne zaman yapılmalıdır vs. gibi sorulara yanıt arayanların adresi The Woman Studio olacaktır. Kadınlar için saçlarını emanet ettikleri insanın özel bir sihri bulunmaktadır. Güzel bir saç modeline paralel olarak renk uygulamasının da başarılı şekilde yapılmış olması gerekir. Ayrıca çivi maşa, perma, perçem kesimi, örgü, kına ve gelin başı gibi saç modellerinin de doğru eller tarafından yapılması gerekmektedir. The Woman Studio ekibinin yıllara dayanan tecrübesi ile en zorlu saç modelleri bile kısa sürede hayat bulmaktadır. Keratin bakımı, saç sakinleştirme işlemleri de yüksek kaliteye sahip ürünler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

The Woman Studio sadece saç işlemleri ile sınırlı kalmaz. Manikür, pedikür, kirpik lifting, mikroblading, ipek kirpik, kaş silme ve dudak renklendirme gibi işlemlerde yapılmaktadır. Eğitimli personeller tarafından uygulanan işlemlerde müşteri sağlığı dikkate alınır. Özel günlerde kullanılmak için profesyonel makyaj hizmeti bulunmaktadır. The Woman Studio randevu sistemi ile çalışmaktadır. Haftanın yedi günü müşterilerine kapılarını açan güzellik merkezinde protein bakımı da yapılmaktadır.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/thewomanaksaray/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thewomanaksaray/

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports