menu
Son 11 Gün! Ziraat Bankası müşterilerine 2 bin TL bankkart hesabına para verecek...
Son 11 Gün! Ziraat Bankası müşterilerine 2 bin TL bankkart hesabına para verecek...
Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası dönemsel olarak müşterileri için düzenlediği kampanyalarına yenisini eklemeye devam ediyor. Yapılan son açıklamaya göre belirtilen şartları taşıyan müşterilerine 2 bin TL tutarında hediye verileceği ifade edildi. Cüzdanında Ziraat Bankası kartını taşıyanlara yapılan duyurunun detayları haberimizde: Kaynak: Ziraat Bankası kartını taşıyan vatandaşlar baksın!

Son 11 Gün! Ziraat Bankası müşterilerine 2 bin TL bankkart hesabına para verecek... Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası dönemsel olarak müşterileri için düzenlediği kampanyalarına yenisini eklemeye devam ediyor. Yapılan son açıklamaya göre belirtilen şartları taşıyan müşterilerine 2 bin TL tutarında hediye verileceği ifade edildi. Cüzdanında Ziraat Bankası kartını taşıyanlara yapılan duyurunun detayları haberimizde: Kaynak: Ziraat Bankası kartını taşıyan vatandaşlar baksın!

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

http://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports