menu
Profesyonel ve Kurumsal UV Baskı ve Dijital Baskılar Dijitalya’da
Profesyonel ve Kurumsal UV Baskı ve Dijital Baskılar Dijitalya’da
Dijital baskı istenen görsellerin ve yazıların bazı maddelerin üzerine basılmasıdır. Teknolojik makineler kullanılarak yapılan baskılar kalıcıdır. Kısa sürede sonuç alınması, kalıcı olması özellikle reklam sektöründe çok kullanılmasını sağlıyor.

Dijital baskı istenen görsellerin ve yazıların bazı maddelerin üzerine basılmasıdır. Teknolojik makineler kullanılarak yapılan baskılar kalıcıdır. Kısa sürede sonuç alınması, kalıcı olması özellikle reklam sektöründe çok kullanılmasını sağlıyor. Baskı maliyetinin düşmesini sağlayan bu yöntem son zamanlarda çok tercih ediliyor. Özellikle yapılacak baskı adedi az ise düşük maliyetle baskı yapılabilmektedir.

Uv baskı son teknolojiyle yapılıyor. Ultraviyole olarak açılımı olan bu baskıda özel mürekkepler kullanılmaktadır. Kullanılan özel mürekkepler baskının çok daha kalıcı olmasını sağlıyor. Dijital baskıda malzemenin kuruması ve kullanılmaya başlanması için bir süre beklenmesi gerekiyor. Son sistem olan uv baskıda ise kuruması için beklenmesine gerek yok makineden çıkartıldığında bir saniye içinde kuruyor. Kullanılan bu sistemle baskı çok daha net olarak elde edilebilmektedir.

Branda Baskı Nasıl Yapılıyor?

Branda baskı dijital ya da uv teknolojisi kullanılarak kısa sürede yapılabilmektedir. Branda kalın ve uzun ömürlüdür. Bundan kaynaklı olarak özellikle şirketler reklamlarında bu maddeyi kullanırlar. Dış mekanlarda iklim şartlarından etkilenmeden uzun süre kullanılabilmektedir. Brandanın kaliteli olması yapılacak baskının kalitesinde etkilidir. Kaliteli brandanın kullanılması halinde adeta fotoğrafik baskılar elde edilebilmektedir.

Vinil baskı dijital olarak yapılabilmektedir. Böylece çok kısa sürede işlem tamamlanarak kullanılmaya başlanabiliyor. Solvent bazlı olan mürekkep kullanılarak üzerine baskı uygulanacak olan malzemenin üzerine püskürtülüyor. Dijital olarak yapılan bu işlem mükemmel sonuçlar alınmasını sağlıyor. Vinilin beyaz olması şart değildir istenen her renk üzerine baskı yapılabilmektedir.

Duvar Kağıdı Fiyatları

Duvar kağıdı fiyatları eskiden oldukça yüksekti. Bunun için pek çok insan istese de maddi olanakları yetmediğinden yaptıramıyordu. Eskiden pahalı olmasının nedeni ise ithal edilmesiydi. Günümüzde ise ülkemizde duvar kağıdı imal eden fabrikalar bulunuyor. Bu da fiyatın daha uygun olmasında etkili olmaktadır. Ürünlerde çeşitlilik oluşmuştur ve her bütçeye uygun olan ürünler bulunmaktadır.

Duvar kağıdı yaptırmayı düşündüğünüzde fiyatları konusunda olduğu gibi modelleri konusunda da araştırma yapmalısınız. Çünkü çok sayıda model her beğeniye uygun olarak üretilmektedir. Duvar kağıtları, dijital, uv baskılar konusunda detaylı bilgileri firmamızla iletişime geçerek alabilirsiniz. Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübemizle bütçenize uygun kaliteli duvar kağıtlarına ve baskılara sahip olmanızı sağlıyoruz.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

http://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports