menu
SGK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emekli, Memur emeklisi, Polis, Öğretmen, Hemşire ve Asgari ücretli'lerin maaşları sızdırıldı
SGK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emekli, Memur emeklisi, Polis, Öğretmen, Hemşire ve Asgari ücretli'lerin maaşları sızdırıldı
13.8 Milyon SSK ve Bağ-Kur Emeklisinin Yeni Maaşları Sızdırıldı! Emekli, Polis, Öğretmen ve Hemşire Maaşları Ne Kadar Olacak? İşte Yeni Maaş Tablosu... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenen emekli maaşlarında değişiklik yapılacağı ve yeni maaşların belirlendiği açıklandı. 13.8 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisi için belirlenen yeni maaşlar sızdırıldı.

SGK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emekli, Memur emeklisi, Polis, Öğretmen, Hemşire ve Asgari ücretli'lerin maaşları sızdırıldı 13.8 Milyon SSK ve Bağ-Kur Emeklisinin Yeni Maaşları Sızdırıldı! Emekli, Polis, Öğretmen ve Hemşire Maaşları Ne Kadar Olacak? İşte Yeni Maaş Tablosu... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenen emekli maaşlarında değişiklik yapılacağı ve yeni maaşların belirlendiği açıklandı. 13.8 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisi için belirlenen yeni maaşlar sızdırıldı.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports