menu
Son dakika: EYT'de son durumla ilgili açıklama: EYT düzenlemesi Meclis'ten geçti mi, ne zaman yasalaşacak?
Son dakika: EYT'de son durumla ilgili açıklama: EYT düzenlemesi Meclis'ten geçti mi, ne zaman yasalaşacak?
EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasıyla ilgili son durum nedir? Meclis'te görüşülmekte olan yasa teklifi ne zaman yasalaşacak? AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklamalarına göre, siyasi parti gruplarının desteğiyle kısa sürede yasalaşması planlanıyor. Düzenleme Cumhurbaşkanı tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete'de yayımlanacak ve EYT'lilerin emeklilik hakkı sorunu çözüme..

Son dakika: EYT'de son durumla ilgili açıklama: EYT düzenlemesi Meclis'ten geçti mi, ne zaman yasalaşacak? EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasıyla ilgili son durum nedir? Meclis'te görüşülmekte olan yasa teklifi ne zaman yasalaşacak? AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklamalarına göre, siyasi parti gruplarının desteğiyle kısa sürede yasalaşması planlanıyor. Düzenleme Cumhurbaşkanı tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete'de yayımlanacak ve EYT'lilerin emeklilik hakkı sorunu çözüme..

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports