menu
SGK'dan yeni karar! Şartları yerine getirenlere haciz işlemleri 31 Ağustos 2023 tarihine kadar iptal edildi!
SGK'dan yeni karar! Şartları yerine getirenlere haciz işlemleri 31 Ağustos 2023 tarihine kadar iptal edildi!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), depremlerden etkilenen illerde işveren ve emeklilerin hak ve alacakları üzerindeki haciz işlemlerini kaldırma kararı aldı. Ayrıca, borçları nedeniyle yapılan icra takipleri durdurulacak ve erteleme süresince yeni icra takip dosyaları açılmayacak. SGK, bölgedeki işverenler ve sigortalılar için de teşvikler ve prim erteleme imkanları sağlıyor.

SGK'dan yeni karar! Şartları yerine getirenlere haciz işlemleri 31 Ağustos 2023 tarihine kadar iptal edildi! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), depremlerden etkilenen illerde işveren ve emeklilerin hak ve alacakları üzerindeki haciz işlemlerini kaldırma kararı aldı. Ayrıca, borçları nedeniyle yapılan icra takipleri durdurulacak ve erteleme süresince yeni icra takip dosyaları açılmayacak. SGK, bölgedeki işverenler ve sigortalılar için de teşvikler ve prim erteleme imkanları sağlıyor.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports