menu
Altın Üreticisi Elizi’den Altın Kolye ve Küpe Tasarımları
Altın Üreticisi Elizi’den Altın Kolye ve Küpe Tasarımları
Elizi mücevherat 1999 yılından günümüze uzanan uzun serüveni ile 22 yıldır müşterilerine hizmette sınır tanımıyor. Altın işleme ustaları ve pür dikkat çalışan işçileri sayesinde A kalite de ürünleri müşterilerinin huzuruna çıkartıyor. Her biri el emeği ve göz nuru olan çalışmalarımız birbirinden güzel tasarımlarla müşterilerimizin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Elizi mücevherat 1999 yılından günümüze uzanan uzun serüveni ile 22 yıldır müşterilerine hizmette sınır tanımıyor. Altın işleme ustaları ve pür dikkat çalışan işçileri sayesinde A kalite de ürünleri müşterilerinin huzuruna çıkartıyor. Her biri el emeği ve göz nuru olan çalışmalarımız birbirinden güzel tasarımlarla müşterilerimizin ilgisini çekmeye devam ediyor. Elizi kuyumculuk Trabzon da altın üretim fabrikası bulunmaktadır aynı zamanda satış ofislerini de bulundurur. Bunun dışında İstanbul da ve Türkiye’nin diğer illerinde de satış ofisleriyle hizmet sağlamaktadır.

Elizi altın kolye kategorisini incelediğinizde birbirinden farklı modellerin olduğunu göreceksiniz. Ayrıca isteğe bağlı her model de kişiselleştirmeler de yapabiliriz. Bazı müşteriler sarı altın kullanmayı sevmiyor bu nedenle de aynı model üzerinde rose ve gümüş renk seçeneklerini de müşterilerimize sunuyoruz. Bu durum elbette memnuniyet açısından oldukça önemlidir. Sizlerin düşüncelerini her zaman ön planda tutarak tasarımlarınızı her gün daha güncel hale getiriyoruz. Aynı zamanda uyguladığımız fiyat listesi piyasa toptan fiyatları olup her cebe göre fiyat skalamız bulunmaktadır. Özellikle düğün günlerinizde yapacağınız toplu alışverişlerinizde daha karlı ve uygun fiyata gününüzü kurtarmanıza yardımcı oluyoruz.

Altın Küpe Tasarımları

Altın kolyelerimizin ayrılmaz parçası olan altın küpe şıklığı birlikte tamamlıyor. Özellikle farklı kategoriler içinde sunduğumuz altın küpelerimiz her zevke hitap edebilmektedir. Bu kategoriler içerisinde Trabzon hasır küpelerimiz oldukça ilgi görmektedir. Bunun sebebi her birinin el emeği olmasından kaynaklanmaktadır. Uzun bir süreç sonunda sizlerin kullanımına sunulan Trabzon hasırı ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından oldukça tercih ediliyor.

  • Trabzon hasır küpeler
  • Altın küpeler
  • Halka küpeler
  • Altın suyolu küpeler
  • Mesh altın küpeler
  • Pırlanta küpeler

Olmak üzere altı kategoride birbirinden farklı küpe modelimizle karşılaşabilirsiniz. Her kişiye hitap eden 7’den 70’e modern takımlarımız elimizde mevcuttur. Kişileştirilmek istenirse renk değişimlerinde bulunabiliriz. Ayrıca 14 ayardan 22 ayar yaparak isteğinize uygun teslimat gerçekleştiririz. Fiyatlarımız ise piyasayı takip eder ve müşterilerimizi zorlamadan toptan fiyatına hizmet sağlarız. Böylece herkese hitap eden duruşumuz ile markamızı her yerde tanıtmaya devam ediyoruz.  Dünya üzerinde de adımızı duyurmaya çalışarak daha iyi hizmet kalitesi için uğraşıyoruz.

2

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports