Gündem

Başkan Fırat Akkuş: “Acil Seçim Şart! Ekonomik Çöküş Durdurulmalı!”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Iğdır İl Başkanı Fırat Akkuş, yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’nin ekonomik çöküşe hızla devam ettiğini belirterek acil seçim çağrısında bulundu. Akkuş, ekonominin düzelmesi için milli görüş kadrolarının devreye girmesi gerektiğini vurguladı.

“EKONOMİ DİBE VURUYOR, ACİL SEÇİM ŞART”

Akkuş, mevcut ekonomi yönetiminin başarısız olduğunu ifade ederek, “Mehmet Şimşek başa geldiğinden beri enflasyon yüzde 100 arttı, faizler yüzde 8,5’tan yüzde 55’e çıktı, akaryakıt fiyatları ve kurlar ise yüzde 100’e yakın arttı. Ekmek 4 lirayken şimdi 10 lira oldu. Bu göstergeler ortadayken, bu ekonomi yönetiminin başarılı olduğunu iddia etmek ve onlara daha fazla şans tanımak doğru bir yaklaşım değildir,” dedi.

“MİLLİ GÖRÜŞ KADROLARI EKONOMİYİ KURTARACAK”

Fırat Akkuş, Türkiye’nin ekonomik sorunlarının çözümü için milli görüş kadrolarının göreve gelmesi gerektiğini belirterek, “İlk seçimde milli görüş kadroları olarak ekonomiyi kurtaracağız. Türkiye’nin enflasyon, faiz ve kur sarmalından çıkması için acil bir değişim şart. Halkımız bu çöküşü hak etmiyor,” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu