menu
Türk Kripto Para Veri Platformu 21 Milyon Nedir?
Türk Kripto Para Veri Platformu 21 Milyon Nedir?
Yakından takip edenlerin bildiği gibi kripto para piyasaları oldukça volatil olabiliyor. Yüksek volatilitenin olduğu dönemlerde kripto para birimlerinin fiyat takibinin yapılabilmesi ve bunların ayrı ayrı platformda takip edilmesi oldukça zor bir hal alıyor.

 Ayrıca Türkiye’deki kripto para yatırımcı potansiyeli düşünüldüğünde TL bazında takip yapmak da oldukça önemli. 21 Milyon ile kullanıcılar hem TL bazında kripto para takibi yapabiliyor hem Türk kripto para borsalarını karşılaştırabiliyor hem de gündemi takip edebiliyor.

21 Milyon Platformunun Özellikleri

21 Milyon Türk kripto para ekosisteminin nabzını tutan bir platform olarak tanımlanabilir. Platform sayesinde kullanıcılar; TL bazında fiyat takibi, güncel haber takibi, Türk kripto para borsalarının karşılaştırılması, kazandıran ve kaybettiren kripto para birimlerinin görülmesi ve rehber hizmeti gibi pek çok noktada fayda sağlayabiliyor.

21 Milyon ile kullanıcılar bir yandan Türk kripto para borsalarını takip edebilirken bir yandan da istedikleri borsaları bazı kriterlerde karşılaştırabiliyorlar. Kullanıcılar, borsaları karşılaştırmak istediğinde yorumlara göre, parite sayısına göre, 24 saatlik son işlem hacmine göre,21 Milyon puanına göre, açıldığı tarihe göre verileri görebiliyor ve şu anda 8kripto para borsası hakkında detaylı bilgiye sahip olabiliyor. Ayrıca kullanıcılar 21Milyon.com’a üye olarak borsalar hakkında yorum ve görüşlerini de paylaşabiliyorlar.

21 Milyon Puanı ise platform ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre yapılıyor. 21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

21 Milyon’un Avantajları

21 Milyon platformunda Türk borsalarında işlem gören tüm kripto paralar ve bunlarla ilgili bilgilerin yanı sıra 24 saatlik, 1 haftalık ve 1 aylık sürelerle kazandıran ve kaybettiren kripto paraların verilerine ulaşılabiliyor. Türkiye’deki kripto paralar sekmesinde şu anda 237 adet kripto para bulunuyor.

Ayrıca platformun açıklamalarına göre çok yakında 21 Milyon’un uygulaması AppStore ve Play Store’da yer alacak. Böylece kullanıcılar 7 gün 24 saat istedikleri yerden kripto para borsalarının, kripto para birimlerinin ve önemli gelişmelerin takibini yapabilecek.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports