menu
Vakıfbank'tan, SSK, Bağ-Kur emeklisine, asgari ücretliye ve depremzedelere 50 bin TL kredi kampanyası
Vakıfbank'tan, SSK, Bağ-Kur emeklisine, asgari ücretliye ve depremzedelere 50 bin TL kredi kampanyası
Vakıfbank, resmi internet sitesinde duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile uygun faiz oranlarıyla nakdi kredi kullandıracak. Vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve 5 dakikada kredi sonucunu öğrenebilir. Başvurusu onaylanan müşteriler anında hesaplarına kredi ödemelerini alabilirler. Emekli maaş hesabı olanlar da kampanyadan yararlanabilirler.

Vakıfbank'tan, SSK, Bağ-Kur emeklisine, asgari ücretliye ve depremzedelere 50 bin TL kredi kampanyası Vakıfbank, resmi internet sitesinde duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile uygun faiz oranlarıyla nakdi kredi kullandıracak. Vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve 5 dakikada kredi sonucunu öğrenebilir. Başvurusu onaylanan müşteriler anında hesaplarına kredi ödemelerini alabilirler. Emekli maaş hesabı olanlar da kampanyadan yararlanabilirler.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports